AGREGATET MERMERORE DHE RRUGORE
Miniera dhe shitje mermeri
Prodhimi i materialeve bazë të ndërtimit në vend është rritur vitet e fundit dhe Shqipëria vazhdon të importojë një gamë të gjerë të materialeve të ndërtimit.
Ndërtimi i banesave me cilësi të lartë dhe pasurive tregtare, si dhe ndërtimi i vendpushimeve turistike do të çojë në një kërkesë në rritje për materiale me cilësi të lartë. Një nga këto materiale është mermeri.
Ne ofrojmë blloqe mermeri për shitje.